view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Overzicht

 • 26-26 februari

  Lunchlezing Sioux

  Lezingen

  De complexiteit van de technologische producten neemt met de dag toe. Daarnaast wordt de interactie tussen software, elektronica, mechanica en fysica steeds belangrijker. Tijdens de presentatie met als titel 'a story about nothing', zal Sioux vertellen over een kalibratiesysteem dat absoluut niets moet doen als het opereert. Ben jij ook benieuwd geworden? Schrijf je dan in voor de lunchlezing van Sioux en geniet van gratis pizza als lunch. Food for thought!

  Lunchlezing Sioux
 • 26-26 februari

  Excel cursus

  Workshops

  Heb jij ook wel eens moeite met de tabellen in Excel? Of wil je gewoon je Excel skills verbeteren? Kom dan naar de Excel cursus en leer hoe je nog meer uit Excel kan halen. Zo word je een echte Excel Koning!

  Excel cursus
 • 05-05 maart

  Lunchlezing NS

  Lezingen

  Je hebt vast wel eens in de trein gezeten. Grote kans dat deze trein van de NS was. Een mobiel en bereikbaar Nederland dat is iets waar iedereen baat bij heeft, maar hoe doe je dat? Om Nederland in beweging te houden moet je anders denken. Niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. En dat is wat je bij NS doet. NS brengt elke dag 1 miljoen reizigers in beweging. Met het drukste spoorwegnet van Europa, de meest complete reisplanner van Nederland en het grootste deelfietssysteem ter wereld blijf je bezig. Benieuwd waar NS precies mee bezig is en hoe zij het reizen van de toekomst zien. Kom dan naar de lunchlezing en natuurlijk krijg je ook een gratis broodje.

  Lunchlezing NS
 • 06-06 maart

  Lezing Frank Jol

  Lezingen

  Frank Jol maakt al ruim 20 jaar protheses, ortheses en zitvoorzieningen voor topsporters en atleten. Hij gelooft erin dat mensen met een beperking een actief en volwaardig leven kunnen leiden en dat een actief leven toegankelijk is voor iedereen. Wil je meer weten over hoe je protheses ontwerpt en maakt? Schrijf je dan snel in voor deze lezing!

 • 06-06 maart

  Pokertoernooi

  Gezelligheid

  Neem jij dikke cash mee naar huis van het Leeghwater Texas Holdem Pokertoernooi? Met een inleg van €5 strijd je tegen andere poker legends in het zaaltje tegenover het Lagerhuysch voor de titel van Pokermaster en een grote pot met geld. Schrijf je snel in om zeker te zijn van een plek!

  Pokertoernooi
 • 06-07 maart

  Slagtandfeest

  Gezelligheid

  Zin in gezelligheid? 6 maart is de tijd voor jou om te GLOWEN. Je bent dan welkom op de Thor boot om een biertje te doen VOOR MAAR €1,-. Inloop is vanaf 21:30 en GRATIS entree. Zet 'm alvast in je agenda!
  Dresscode: zwart

  Slagtandfeest
 • 07-09 maart

  Business Tour Weekend

  Reizen

  Op donderdagochtend zal de Business Tour 2019 vertrekken met vijfentwintig enthousiastelingen!

  Business Tour Weekend
 • 12-12 maart

  Lunchlezing Bayards

  Algemeen

  Bayards solutions in aluminium, is een van 's werelds vooraanstaande alumnium constructie bedrijven. De industrieën waar ze actief zijn erg divers. Zo doen ze veel in de scheepsbouw, offshore, maar ze maken ook een deel van de militaire voertuigen van defensie. Ook maken ze veel constructies in de architectuur en hebben ze meer dan 500 helicopterdecks geïnstalleerd. Ze kunnen je hier nog veel meer over vertellen en dat doen ze graag op drie maart, schrijf je dus in voor de lunchlezing van Bayards! 

 • 14-14 maart

  Bedrijven Diner

  Gezelligheid

  Dit jaar organiseert Gezelschap Leeghwater in samenwerking met Huisman Equipment en Exxonmobil het bedrijven diner.

  Bedrijven Diner
 • 15-16 maart

  Liftwedstrijd

  Gezelligheid

  Na de succesvolle eerste liftwedstrijd vorig jaar, zal er ook dit jaar weer een liftwedstrijd plaatsvinden! Dit jaar zullen wij onszelf naar de fantastische studentenstad Leuven liften. Schrijf je dus snel in met je team van 2 of 3 olifantjes om mee te doen aan de spannendste wedstrijd van het jaar!

 • 18 maart  t/m  21 februari

  Career Week Leeghwater

  Algemeen

  Van 18 tot en met 21 maart zal de Career Week plaatsvinden. Deze week staat helemaal in het teken van jouw professionele vaardigheden en carriere. Er zullen verschillende trainingen en lezingen worden gegeven en daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om LinkedIn foto's te laten maken of een CV check te laten doen! 

  Career Week Leeghwater
 • 18-18 maart

  Career Week: Openingslezing Red Teaming

  Lezingen

  Meer informatie over deze lezing van Deloitte over Red Teaming volgt snel! 

 • 19-19 maart

  Career Week: Lezing Ondernemerschap

  Lezingen

  Wat is de rode draad tussen een studie Werktuigbouwkunde, financieringen bij een bank, strategie bij McKinsey en daarna een eigen bedrijf?
  Tarique Arsiwalla vertelt over zijn overwegingen in loopbaankeuzes en hoe hij uiteindelijk zijn eigen bedrijf Protix heeft opgericht.

 • 19-19 maart

  Career Week: LinkedIn Training

  Workshops

  LinkedIn is hét sociale media platform voor carrière, maar hoe kun je hier het beste gebruik van maken? Leer alles over hoe jij LinkedIn kan gebruiken voor jouw carrière en hoe jij het meeste haalt uit je connecties tijdens deze LinkedIn training van YER. 

 • 20-20 maart

  Career Week: Lezing Consultancy

  Lezingen

  Wil jij als Werktuigbouwkundige in de consultancy werken en ben je benieuwd hoe je in deze sector terecht komt? Kom dan naar deze lezing over consultancy van the Inside Coach! 

Sioux CCM
prodrive

Realisatie: verenigingenweb