view this site in English
Wachtwoord vergeten?
Zoeken op de website

Lezingen

 • 23-23 april

  Lunchlezing Witteveen+Bos

  Lezingen

  Witteveen+Bos is een technisch adviesbureau dat zich vooral focust op grote civiele projecten. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van oplossingen op het gebied van infrastructuur, de gebouwde omgeving, energie en milieu en deltawerken. Voorbeelden van grote projecten die zij hebben gerealiseerd zijn de Noord/Zuidlijn in Amsterdam, Diverse containerterminals op de Tweede Maasvlakte en ook ons eigen station Delft. Daarnaast houdt Witteveen+Bos zich bezig met nieuwe technieken zoals het 3D-printen met beton. Wil jij weten wat jij als werktuigbouwer kan toevogen binnen zulke grote projecten? Kom dan naar de lunchlezing met een gratis broodje Leo!

  Lunchlezing Witteveen+Bos
 • 25-25 april

  Lunchlezing TNO

  Lezingen

  De satelliet afdeling van het onderzoeksinstituut TNO komt in de lunch van 25 april vertellen over een spectaculaire nieuwe technologie: Satelliet communicatie door middel van lasers. Op deze manier kunnen satellieten veel sneller en preciezer met elkaar communiceren en informatie overdragen. Kom allemaal naar deze lunchlezing! 

 • 30-30 april

  (De week van) Lunchlezing Trekwerk

  Lezingen

  Heb jij Trekwerk ook tijdens mechnificent gezien?

  (De week van) Lunchlezing Trekwerk
 • 07-07 mei

  (De week van) Lunchlezing ASML

  Lezingen

  Wil jij weten wat de techniek is achter het maken van chips op een schaal kleiner dan de dikte van een haar?

  (De week van) Lunchlezing ASML
 • 21-17 mei

  Lunchlezing Damen

  Lezingen

  Damen Shipyards Group is een Nederlands scheepsbouwconcern dat tot een groot internationaal bedrijf is uitgegroeid. Van defensieboten, sleepboten tot cruiseschepen, het komt allemaal voorbij varen bij Damen. Ook hebben ze een grote research en development afdeling en houden ze zich ontzettend veel met vernieuwing bezig. Zo houden ze zich bezig met het 3D-printen van scheepschroeven en nog veel meer. Kom meer te weten over dit bedrijf en kom langs voor een lekker broodje Leo! 

  Lunchlezing Damen
Sioux CCM
prodrive
Nouryon
Navingo

Realisatie: verenigingenweb